Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Arvostelut

Uusin arvostelu ensimmäisenä. 5.7.2011 ja sitä aikaisemmat arvostelut arvosteltu vanhan ulkoasun ollessa sivuilla, eli tällä ulkoasulla.


Filippa (6.7.2011 // ht.net)

Huihui, kovin vihreään painottuvat värit, onneksi sinne on oranssiakin vähän eksynyt matkaan. (: Ulkoasu tuntuu jotenkin pikkuisen raskaalta, koska siinä on niin paljon kaikkea, mutta eipähän ainakaan ole tylsä. Alkuun meni pää vähän pyörälle noitten lukuisten linkkien kanssa, hetki meni ennen kuin äkkäsin logiikan. Itse en myöskään tajunnut onko sivuilla tarkotus olla piirrettyjä vai kuvallisia hevosia, vissiin vähän sekä että. Nuo talli, ratsastuseura, arabiyhdistys ja klinikka- linkit on ihan hauskat. Hevosten sivuilla on koitettu vissiin mennä vähän helpommalla: yleistiedot, pari kuvaa, lyhyt luonne + vanhemmat, hyvin noillakin kyllä kai pärjää. Sivut ovat niin täynnä kaikkea, etten jaksa edes käydä läpi, mutta ainakin nämä jutskat mitä tähän mennessä olen katsellut, vaikuttavat suhteellisen huolellisesti tehdyiltä ja harkituilta.

Sivuilla kieltämättä on vähän ehkä turhan paljon kaikkea minun makuun, mutta hyvin toimivat sivut ovat, ei siinä mitään.


Arvostelusivu Sitruunaperhonen (5.7.2011 // WWW)

Plussat:
Miinukset:

Yhteenveto: Sivu on todella upeasti suunniteltu ja siisti kotisivu. Todella omaperäinen ja huolellinen toteutus. Vaikuttaa todella viihtyisältä ja kunnolliselta tallilta. Ihan mahtava paikka! Houkuttaa ja saa itsellekkin innostusta parantamaan sivuja. Kuitenkin hiukan leveä sivu. Yksi parhaimmista sivuista mitä olen nähnyt!
Arvosana: 10


Arvostelusivu Pisara (4.7.2011 // WWW)

Plussat:
Miinukset:

Yleisesti: Todella hienot sivut! Tekstit on helppolukuista, mutta välillä hieman turhauduttavaa luke niin pitkää tekstiä. Hevosia on vähän, mutta ei se niin kamalaa ole, pieni miinus vain. Esittely oli todella hienosti kerrottu.
Arvosana: 10-Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?

free counters