Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Lac Bremeux » 2011 » Heinäkuu » 6 » Taas uusia tuulia
00:09
Taas uusia tuulia
Ilmeemme muuttui taas hitusen. Nyt otsikkoon pääsi Bean piirtämä kolmikko, joista toistaiseksi vain yksi asuu tallissa, nimittäin tänään saapunut Stino niminen herra (käykää toki moikkaamassa, kannattaa kuitenkin olla varuillaan tuon orin lähettyvillä)!
Olemme saaneet mieltä ylentäviä arvosteluja (10 ja 10- !!!) ja paljon ihania kommentteja, tuntuu tosi kivalta pitää tallia kun täällä oikeasti myös käy porukkaa ja he vieläpä tulevat vieraskirjassa ihastelemaan talliamme.

Tarkoitus olisi järjestää avajaistapahtuma kisojen ja muiden tapahtumien merkeissä. Pitää ensin suunnitella koko homma kunnolla ja sitten julkaista se täällä sivuilla. Halukkaat voivat antaa esimerkkejä ja toiveita avajaisviikon tapahtumiksi. Tarjolla tulee olemaan ainakin villejä ja jaoksenalaisia kisoja ja varmaankin varsa-arvostelu sekä muuta oheistoimintaa. Pitäkää siis silmät ja korvat tarkkana!
Katseluja: 483 | Lisätty: HeidiK | Arvostelu: 0.0/0
Kaikki kommentit: 0
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja.
[ Rekisteröityminen | Kirjaudu sisään ]


Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?