Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Hoitajatoiminta

Lac Bremeuxin hevosille otetaan hoitajat, jotka huolehtivat hevosista: niiden puhtaudesta, karsinoista, tarhauksesta, ruokinnasta ja jopa liikunnasta. Hoitajien kontolle ei tietenkään jätetä tätä kaikkea, mutta niinä päivinä kun he tallilla käyvät, olisi suuri helpotus jos he kyseiset asiat hoitavat. Hoitajien odotetaan käyvän katsomassa hoitohevostaan vähintään kerran kuukaudessa hoitotarinan tai vaikkapa piirrustuksen merkeissä. Kaikki hoitajien tarinointi yms. tapahtuu foorumilla hevosten henkilökohtaisiin hoitopäiväkirjoihin. Hoitamisesta hoitajat saavat pisteitä ja rahaa, pisteitä he voivat käyttää hankkiakseen erikoisoikeuksia, erikoistavaroita ja muuta mitä rahalla ei voi saada - rahalla he voivat ostaa pientä kivaa hoitohevoselleen ja itselleen.

Hoitajaksi pääsee ilmoittautumalla vieraskirjassa, kerro nimesi, hieman itsestäsi, sähköpostiosoitteesi ja toivehoitohevosesi. Muista, että jokaiselle hevoselle otetaan vain yksi hoitaja (jos hevosen sivuilla ei mainita ollenkaan onko sillä hoitajaa, se on vapaa)! Jos sinut hyväksytään hoitajaksi, sinun kannattaa rekisteröityä sivun yläkulmasta (paina "Klikkaa" ja sinulle avautuu ikkuna, jossa Kirjautumis kohta ja sen alla linkki "Rekisteröidy" - rekisteröityessäsi sinun ei tarvitse antaa oikeita tietojasi kunhan vain merkitset oman nimimerkkisi oikein) ja sinulle tehdään oma hoitopäiväkirja foorumille.

Useimmilla Bremmen hevosilla kisataan ahkerasti, toivomme hoitajien ottavan kyseisen asian huomioon hevosia liikuttaessaan ja muutenkin hoitaessaan. Askellajien epäpuhtaudesta, pienistä haavoista, jalkojen turvotuksesta yms. on heti ilmoitettava tallin omistajalle tai tallityöntekijälle. Liikuttaessa tulee myös käyttää kunnollisia varusteita (jokaisella hevosella on treenatessa pakko käyttää joko suojia tai pinteleitä!). Jos hoitajat haluavat, he saavat osallistua myös kisamatkoille, mutta itse kisaaminen on sallittua vasta kun sitä varten kerää tarvittavan määrän pisteitä.

Hoitajat saavat osallistua tallin toimintaan vapaasti, useimmiten tapahtumien kutsuissa lukee erikseen ohjeet hoitajille. Alla pari sääntöä, joita hoitajien tulee noudattaa:

» Siirry hoitajille tarkoitetulle foorumiosiolle (hoitopäiväkirjat yms.)

Pst. Suosittelemme hoitajia liittymään Bremmen omaan seuraan BÉC:iin, sen voit tehdä täällä.

Hoitajat

Sara (hoitohevonen: Mata) // Siirry hoitokirjaan tästä »

Pisteet & rahat

Pisteitä voi yhdestä hoitokerrasta ansaita max. viisi. Pisteitä voi hyödyntää erikoislupiin ja -tavaroihin, alla lista kyseisistä asioista.

Rahaa voi ansaita yhdestä hoitokerrasta max. 5v€. Sen voi kuluttaa valmennuksiin, kisaosallistumisiin (kisaluvan hankittua), kaupan tavaroihin yms.Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?

free counters