Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Virtuaaliset Arabihevoset

Lac Bremeuxin tiloissa sijaitseva Bean ylläpitämä arabihevosyhdistys "Virtuaaliset arabihevoset" eli VAH on perustettu kartoittamaan virtuaalimaailman arabihevoskantaa, kasvattajia, jalostusoreja, arabihevosille suunnattuja kilpailuita, kantakirjatilaisuuksia ja näyttelyitä. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää toimintaa ja pitää kirjaa kasvattajista sekä jalostusoreista ja tarjota mahdollisuus arabihevosharrastajien kokoontumiseen ja yhdistämiseen.

VAH ei pidä kirjaa jäsenistä, eikä toimintaan osallistuminen sellaista vaadi lainkaan. Jos kuitenkin aiot osallistua useamman kerran VAH:in tarjoamiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin tai vaikkapa foorumilla käytävään keskusteluun, suosittelemme sinua rekisteröitymään. Rekisteröityä voit täältä.

» Siirry yhdistyksen foorumille

Kasvattajat

Kasvattajalistalle otamme henkilöitä ja talleja, jotka harrastavat arabikasvatusta (vain puhdasrotuiset arabit). Kasvattajalla tulee kuitenkin olla vähintään kolme syntynyttä ja sivullista kasvattia ennen kuin se voidaan hyväksyä listalle (takeeksi kasvatustoiminnasta). Listalle merkitään kasvattaja ja kasvattajanimi sekä linkki sivuille. Listalle voit hakea klikkaamalla listan alla olevaa spoileria, josta avautuu lomake.

Listalla ei ole kasvattajia

Jalostusorit

Jalostusori-listalla on tarkoitus esitellä laadukkaita jalostukseen tarjolla olevia oreja. Lista eroaa foorumin listasta sillä, että sille pääsevät vain tarkkaan valitut orit. Hevosilta ei välttämättä vaadita laatuarvostelupalkintoja tai vaikuttavaa kisakokemusta, sillä kuitenkin tulee olla valmiit sivut teksteineen ja kuvineen ja sen tulee vaikuttaa laadukkaalta. Erilaisita palkinnoista ei kuitenkaan ole haittaa listalle pyrkiessä. Orit listalle valitsee Bea.

Listalla ei ole oreja

Toiminta

VAH:in toiminta keskittyy lähinnä laatuarvostelu- ja kantakirjatilaisuuksiin, näyttelyihin ja erilaisiin muihin arvostelutilaisuuksiin ja -tapahtumiin joiden kautta pyritään kartoittamaan arabikantaa ja sen tasoa. Erilaiset ratsastuskilpailut eivät kuitenkaan kuulu VAH:in toimintaan, vaan Lac Bremeuxin seura BÉC hoitaa kyseisen puolen ja järjestää usein myös vain arabeille avoimia kilpailuita/luokkia.

Kuka tahansa voi ilmoittaa näyttelynsä, kilpailunsa yms. arabitapahtumansa VAH:in kalenteriin sivun alalaidassa löytyvällä lomakkeella. Tällöin se pääsee kalenteriina ja kaikkien muiden arabiharrastajien näkösälle. Älä siis arkaile vaan ilmoita kutsusi meille!

Ei suunniteltua toimintaa tulossaTämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?

free counters