Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Hevoskasvatus

Lac Bremeuxissa on kolme kasvatusrotua: arabialainen täysiverinen, anglo-arabi ja ranskalainen ratsuponi, routihin voit tutustua hevosmaailma.net:ssä klikkaamalla niitä. Arabikasvatuksessa käytämme vain puhtaita arabeja ja anglo-arabi sekä ratsuponikasvatuksessa sekä rotujen "kantarotuja" (mm. arabi) että ns. "puhtaita" yksilöitä. Tarkoituksemme ei ole käyttää samoja arabeja sekä puhtaaseen arabikasvatukseen, että kahden muun rodun jalostamiseen. Jalostushevoset pyritään valitsemaan myös niin, että varsan vanhemmat olisivat saman painotteisia ja ominaisuuksiltaan toisiaan täydentäviä, näin uskomme pystyvämme kasvattamaan entistä parempia hevosia.

Kasvatusliitteitä käytössämme on kaksi, ranskankielisille nimille takaliite de Béux ja muunkielisille nimille takaliite L'Beux. Kasvatin nimi pyritään valitsemaan kunnioittamalla vanhempien nimiä ja valitsemalla parhaiten varsaa kuvaava nimi.

Toistaiseksi emme tarjoa tilausvarsamahdollisuutta vähäisen hevoskannan vuoksi. Kun hevosmäärä lisääntyy, erityisesti jalostushevosten määrä, voimme harkita tilausvarsojen mahdollistamisen. Tallin hevosia ei myöskään anneta ulkopuoliseen jalostukseen, ellei jostakin hevosesta ole erikseen maininta jalostuskäyttö mahdollisuudesta. Jos sinulla on kysyttävää jalostusasioista, otathan meihin yhteyttä (olemme aina halukkaita käyttämään jalostuksessa ulkopuolisia oreja)!

Astutukset

Ei suunniteltuja astutuksia

Kasvatit

Ei syntyneitä kasvattejaTämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?

free counters