Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Bremmen tilojen esittely

Lac Bremeux on vanhojen viinitilojen ympäröimä, Ranskan maaseudulla sijaitseva iso tila, joka on myös ollut alkujaan viinitila. Se on kuitenkin remontoitu hevostilaksi 2000-luvun alkupuolella ja vaikka ulkokuori onkin jätetty perinteiseksi valkoisine muurauksineen ja messinkisine ovenkahvoineen, on talli sisäpuolelta moderni ja täysin uudistettu.

Tilalta löytyy kaksi tallia, tammoille ja oreille omansa. Lisäksi pihapiiriin kuuluu kaksi kenttää, maneesi, kävelytyskone ja pyöröaitaus sekä tarhoja ja laitumia. Puolen kilometrin päässä tallirakennuksista on Bremeuxin sukutila. Se on hieno kymmenen makuuhuoneen tiililinna vaalealla muurauksella ja ulkoseiniä pitkin kasvavilla murateilla. Tie kartanolle kulkee laidunten keskellä tyylikästä tammien reunustamaa soratietä pitkin.

Kenttien ja maneesin pohja ovat kumirouhe-hiekka sekoitetta, joka takaa kimmoisan ja sopivan pehmeän pohjan ratsastukseen, kaikkiin lajeihin. Toinen kentistä on mitä parhain kouluratsastukseen, se on kooltaan 20x60m ja se on aidattu kouluaidoin ja koulukirjaimet ovat jatkuvasti omilla paikoillaan. Toinen kenttä taasen on korkeammalla aidalla aidattu, kooltaan 50x80m kokoinen estekenttä, jonka laidalta löytyy kunnollinen repertuaari puomeja, johteita, erikoisesteitä sekä lännenratsastuksen tehtäväradan osia. Maneesista löytyy myös yksinkertainen estekalusto, sen toisella pitkälläsivulla on lämmitetty katsomo ja buffet.

Tallirakennuksien lisäksi Arabihevosyhdistyksen ja seuran yhteinen toimisto sekä klinikan omat tilat kuuluvat alueen rakennuksiin. Klinikka on perustettu vanhaan navettaan ja tilat ovat kokeneet suuren muutoksen. Uusi hieno leikkaussali, röntgen ja muut erilaiset toimenpidehuoneet sekä sairaskarsinat ovat rakennettu samaan aikaan kun talli remontoitiin. Klinikalla on puitteet kaikenlaisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin.

» Lue tallistamme kirjoitettuja arvosteluja.
» Tutustu tallin henkilökuntaan täällä.Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?

free counters