Uusia pikaviestejä
Selaa pikaviestejä
Kirjaudu ulos

« Takaisin

© Bea&HeidiK, Joanna Jonienzt, Jasques Toffi, german-horses.eu

Lac Bremeux » Vieraskirja [ Uusi viesti ]

Pages: « 1 2 3 4 »
11-20 of 34 messages displayed
0   Spam
24. Minna   (27.07.2011 11:39) E-mail
Tervetuloa piirretylle pientallille Etelä-suomen lieppeille. Silmätikuksemme ollaan asetettu ne issikat, mutta muitakin pyöreitä otuksia löytyy. Nythän on kesä, ja kärpäset kiusaavat ärsyttävästi omia hevosystäviämme, joten ajattelimme ostaa sitten kaikille hevosille kärpäsloimet, vaikka rahaa meneekin kuin milläkin miljonäärillä.. Zaq on kuitenkin pientalli, joka tarkoittaa että hevosten määrä on lähes aina alle 10, eli hoitajienkin määrä pysyy alle kymmenessä. Kilpailuja järjestämme joskus, suurin osa kuitenkin näyttelyjä & sellaisia yksinkertaisia tapahtumia. Valmennukset ja tunnit ovat kuitenkin tallin perusta, ja siksi niitä järjestetäänkin mahdollisimman paljon.

Tulossa valmennus! (osallistujia ei enää oteta!) Elikkäs pidän estevalmennuksen 5.8, toivottavasti monet pääsevät. Henkilökunta & ulkopuoliset ovat tervetulleita valmennukseen. Se on ilmainen, ja lopuksi otamme pienen pikkuruisen ja leikkimielisen kisan ratsukoilla. Halutessaan saa osallistua myös meidän tallimme hevosilla ilmaiseksi, ellei omaa löydy. Ilmoittautumisaikaa on 4.8 asti, toivottavasti monet haluavat osallistua! Ylläpitäjä kirjoittaa myöhemmin tarinan valmennuksesta ja kaikki joiden oma hevonen siihen osallistuu, lisäisivät mielellään sen vaikka linkillä sinne hevosen sivuille jos haluavat. Saatan myös piirtää kuvan kaikista hevosista ja ratsastajista hevostensa kanssa meidän kentällämme! : ) Lajina on esteet, ja valmennuksen pitää Zeq;n ylläpitäjä, Minna. Tervetuloa!

Tulossa avajaiskisat! Pidämme avajaiskilpailuiksi näyttelyt. Luokkia on jonkinmoinen määrä, ja kaikki pidetään jos yksikin osallistuja siihen halajaa.. :] Kaikki ovat tervetulleita! Ilmoittautukaa tähän viestiin vastaamalla, en vastaa vastaukseen.. o.O Sittenpä ne luokat

1. Ponit [alle 110 cm]
2. Ponit [110-148 cm]
3. Hevoset [yli 148 cm]
4. Piirroshevoset & ponit

Tervetuloa osallistumaan jo mahdollisimman aikaisin!

0   Spam
23. Rachel   (26.07.2011 21:54)
Tervetuloa!

Aivan uusi virtuaalinen The Royal pitää avajaisiaan 29.- 31.07.2011 VIP 29.07.2011 klo 10.00. Kilpailut ovat villit, joten kaikki voivat osallistua! Lajina on, mikäpä muukaan kuin ratsastuksen kuninkuuslaji kenttäratsastus. Luokkia on paljon, joten kaikki aloittelijat, kuin kokeneemmatkin ovat tervetulleita kisaamaan ja kokemaan suhteellisen vaikeaa, mutta erittäin palkitsevaa kenttäratsastusta.
Luokkien välissä on pieni tauko, joten silloin on hyvä mahdollisuus tutustua The Royalin toimintaan. Koulukoe pidetään joka tapauksessa maneesissa ja rataestekoe on hyvän sään sattuessa kentällä. Maastokoe pidetään tallin lähistöllä olevasta maastoestepoluillamme. Toivottavasti silloin ainakaan ei sada, jottei kisoja tarvitse perua liian liukkaan radan vuoksi.

Kilpailut aloitetaan jo 29. päivä, jolloin aloitamme kouluosuuden, jatkamme 30. päivä rataesteillä ja viimeisenä päivänä kilpailut huipentuvat jännitävään maastoesteosuuteen.

Toivottavasti saadaan paljon porukkaa. Ilmoittautumisia otetaan mielummin The Royalin Kilpailuviekkuun. Käväise The Royalin sivuilla ja lue lisää!

Ps. The Royal haluaa pyytää myös anteeksi sekoiluaan ja ensimmäisten sivujen katoamista. NÄIN EI TULE KÄYMÄÄN NYT!

~ Rachel

0   Spam
22. MarenKi   (25.07.2011 19:58)
Hei! Sivunne on listattu Sulkasatoon! Kiitos liittymisestä. (:

0   Spam
21. Yazz   (17.07.2011 00:47)
Minulta löytyy ranskan ratsuponiori siitokseen, jos kiinnostaa ota yhteyttä sivuillani. Orilla on hiukan kisattu mutta ei paljoa sille on viellä uusi tulokas. Orillani löytyy kapasiteettia esteille kuin myös kouluun. Tule kurkkaamaan, orin sivut löytyvät yksityiset-kategoriasta nimellä Zero Sugar.

0   Spam
20. Des   (16.07.2011 15:43)
Saanko sanoa ihan suoraan? Nämä sivut ovat niin niin.... En löydä sanoja! Upeat mahtavat mega super hyper hinot! Voi elämän kevät! Voi miten joku voi osata?
-Des

0   Spam
19. Saana   (16.07.2011 12:36)
Hienot sivut! biggrin
Kävisikö linkinvaihto?Sivuni ovat 2 virtuaalisen hevosen kotisivut.Vastailethan sivuilleni?

0   Spam
18. WW   (15.07.2011 18:55) E-mail
On nyt aivan pakko kirjoittaa tänne vieraskirjaasi ja kehua kuinka upea tallisi on! Ihastuin siihen heti ensi silmäyksellä <3 cheesygrin
Vastaus: Oi kiitos todella paljon, kävin pikaisella pyrähdyksellä Wisdomissa ja sekin näytti todella hienolta ja viralliselta!
- HeidiK

0   Spam
17. Hanna   (13.07.2011 14:02)
Tulin vain kyselemään että joko olette linkitelleet, sillä en ainakaan itse löydä linkkiä? smile
Vastaus: Varmaankin ulkoasunvaihdoksessa tippunut linkki pois sivuilta, kiitos muistutuksesta. Kävin lisäämässä linkkinne etusivulle biggrin
- HeidiK

0   Spam
16. Silja   (12.07.2011 15:16)
Onko tallille tulossa uusia hevosia?? Olisi kiva alkaa hoitamaan jos löytyisi sopiva hevonen smile
Vastaus: Uusia hevosia saapuu tämän ja huomisen päivän aikana smile
- HeidiK

0   Spam
15. Karoliina   (08.07.2011 22:59)
Kasvatatteko muita rotuja kuin mainitsemaasi kolmea rotua? Tallilleni syntyy pian pv varsa, ja tarvitsen apua kouluttamiseen, jos kiinnostaa tulisitko sivuilleni arrow ? Ja jos tiedät jonkun hyvän koulutuspaikan, kerrothan minulle? biggrin
Vastaus: Hei, emme kasvata muita rotuja, mutta ammattitaitoiset ratsuttajamme voivat varmasti auttaa varsasi koulutuksessa, tulen vastikselle biggrin
- HeidiK
Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable
Sivut toimivat moitteettomasti vain selaimella Mozilla Firefox, käytäthän siis MF:ää?

free counters